SUV / MUV Autoverhuur India

Chevrolet Tavera

Chevrolet Rajasthan heeft de BSIV versie van zijn vlaggenschip MUV Tavera gelanceerd in de prijsklasse Rs. 7,51 lakh naar rs. 10.34 lakh (ex-showroom Delhi). De MUV was tot nu toe alleen passagiers in BS3-compatibele steden. Afgezien van de nieuwe motor, krijgt de Tavera ook een kleine facelift met het voorkant dat het belangrijkste gebied.

Lees verder
Toyota Innova

De voorste fascia van de vernieuwde Toyota Innova krijgt een groot chroomrooster met drie horizontale latten, een nieuwe bumper met chroom omgevingen voor de mistlampen. De achterkant krijgt ook een verbeterde bumper en chroomverbetering. De MPV behoudt dezelfde mechanica - een 2,0 liter benzine en een 2,5 liter dieselmotor.

Lees verder
Mahindra Scorpio

Lederen interieur in beige en bruin tinten, ledergewikkelde versnellingsknop en versnellingsbak, geïntegreerde dak DVD speler met 9 "scherm, lederwikkelstuurwiel, lichtmetalen velgen met chroomafwerking, dubbele voorzijde SRS airbags en een hoogglans hout Afgewerkte centrale behuizing. Mechanisch blijft de auto hetzelfde, het blijft zijn kracht van de 2,2-liter mHawk dieselmotor afleiden.

Lees verder
Mahindra Xylo

Enkele van de indrukwekkende comfortfuncties in deze Mahindra Xylo D2 BS III MPV zijn een zeer responsieve stuurbekrachtiging, een brandstofklep opener, een brandstofwaarschuwingslicht, een toebehoren stopcontact, de achterbank van de achterbank, de kophouders, een bekwame lucht Conditioner met verwarming en achterwandventilatoren voor extra comfort voor de achterbankpassagiers en nog veel meer praktische.

Lees verder