Kleurrijke Rajasthan Tour

Duur: 10 dagen / 09 nachten
Bestemming Overdekt: Delhi - Agra - Fatehpur Sikri - Jaipur - Jodhpur - Ranakpur - Pushkar - Delhi

Dag 1: Kom in Delhi
Bij het bereiken van Delhi, ontmoet onze ihpl-vertegenwoordiger op de luchthaven die u zal helpen om een ​​transfer naar het vliegveld te nemen. Inchecken naar het hotel en geniet van uw overnachting.

Dag 2: Delhi
Geniet van een lekker ontbijt en energiseer jezelf voor een dag vol opwinding en plezier. Geniet van je dag met een rondreizen rond deze prachtige stad. Delhi heeft een aantal attracties om aan de toeristen te bieden en daarom bezoeken mensen de hoofdstad, van over het hele land.
Begin met een bezoek aan de Laxmi Narayan Temple, die bekend staat als de plaats van goden. Later kunt u attracties bezoeken zoals India Gate, Parliament House, Red Fort, Jama Masjid, Gandhi Memorial, Jantar Mantar en Qutub Minar. Al deze attracties houden historisch belang en tonen veel over het verleden van het land.
Post sightseeing, terug naar het hotel voor het avondeten. Maak een comfortabel overnachting.

Dag 3: Delhi - Agra
Vanmorgen zal u overstappen naar de volgende bestemming, Agra. Heb je ontbijt in de ochtend en vertrek dan naar Agra. Bij het bereiken van Agra, check-in naar het hotel en frisseer. Verlaat voor een sightseeing tour van Agra. Bezoek het Red Fort en Itmad-ud-Daula Tomb.
Terwijl het Rode Fort bekend wordt geassocieerd met de bouw van het Zevende Wonder van de Wereld, is Taj Mahal, Itmad-ud-Daula Tomb beroemd om zijn architectuur. Later, ga terug naar het hotel. Breng de avond naar rust. U kunt uitgaan om de lokale markt van de Agra te verkennen. Overnachten in het hotel.

Dag 4: Agra - Fatehpur Sikri - Jaipur
Begin vanmorgen met een verleidelijk uitzicht op de Taj Mahal bij zonsopgang. Taj Mahal, zevende wonder van de wereld, is het meest extravagante monument ooit gebouwd voor liefde.
Ga terug naar het hotel voor het ontbijt en controleer dan. Begin richting Jaipur en en-route bezoek oude verlaten stad Mughal Dynasty, Fatehpur Sikri. Bij het bereiken van Jaipur, check-in naar het hotel. Geniet van een comfortabel overnachting in het hotel.

Dag 5: Jaipur
Deze kleurrijke stad roept u op met open armen om zijn prachtige attracties te verkennen. Dus, beginnen met een excursie naar Amber fort, waar u olifantritjes kunt genieten.
Later, ga voor een korte city tour en bezoek attracties zoals City Palace, dat bekend is om een ​​unieke amalgam van Rajasthani en Mughal architectuur en Koninklijk Sterrenwacht aan te bieden. Post sightseeing, terug naar het hotel voor het avondeten. Maak een comfortabel overnachting in het hotel.

Dag 6: Jaipur - Jodhpur
Vandaag vertrekt u voor uw volgende bestemming, Jodhpur. Jodhpur is een belangrijke toeristische bestemming van Rajasthan. Het is bekend om koninklijke historische monumenten van het land te huren. De stad bezit enorm historisch belang en werd in 1459 opgericht door de Rathore-dynastie. Bij het bereiken van Jodhpur, check-in naar het hotel. Nadat u versiert bent, vertrekt u voor sightseeing rond de paleizen, forten, musea en meren van Jodhpur. Begin met uw bezoek aan het beroemde Mehrangarh Fort, dat een van de grootste forten in India is. Het fort is bekend om een ​​verzameling muziekinstrumenten, palanquins, meubels en kanonnen te hebben. Later kunt u bezienswaardigheden zoals Kaylana Lake, Phool Mahal, Umaid Bhawan Palace en Jaswant Thada bezoeken. Na het bezoek aan de verschillende attracties van deze prachtige stad, ga terug naar het hotel voor het avondeten. Overnachten in het hotel.

Dag 7: Jodhpur - Ranakpur - Udaipur
Nadat u uw ontbijt hebt, is het tijd om naar uw volgende bestemming, Udaipur, te gaan. Emark op de rit naar Udaipur en bezoek Ranakpur, dat bekend staat om zijn Jain tempels. De plaats is een van de vijf heiligste plaatsen van de Jain gemeenschap. De plaats ligt in een afgelegen dal in het Aravalli-gebied en herbergt de meest prominente Jain-tempels van het land. Alle tempels van Ranakpur zijn in 1439 A.D gebouwd. Na het genieten van je unieke ervaring bij deze tempels, ga naar Udaipur.
Bij het bereiken van Udaipur, check-in naar het hotel en geniet van de rest van de avond op vakantie. Overnachten in het hotel.

Dag 8: Udaipur
Vanmorgen, na het ontbijten van je ontbijt, vertrekken voor een sightseeing tour naar Udaipur. Udaipur, bekend als de stad van meren, is een stad die rijk is aan cultureel erfgoed. De stad laat het imperiale Rajput-tijdperk zien en brengt een terug naar het glorieuze verleden. Deze prachtige stad wordt ook aangeduid als "Venetië van het Oosten". De plaats heeft een aantal historische monumenten, paleizen en forten die er in herinnering zijn aan Maharana Udai Singh II die de stad heeft opgericht. Begin met een bezoek aan het City Palace, Jagdish Temple, Jag Mandir en Saheliyon-Ki-Bari. Na al deze attracties te bezoeken, geniet van je dag aan de oevers van het Pichola-meer, dat bekend staat als de kroon van de stad. Later, kom terug naar het hotel en overnacht.

Dag 9: Udaipur - Pushkar
Vanmorgen, ontbijten en vertrekken naar Pushkar. Pushkar is een heilige stad in Rajasthan, bekend om zijn pittoreske valleien, schilderachtige locaties en pelgrim sites. De plaats is ook bekend om de beroemde kameeltentoonstelling te hosten die een vloed van toeristen getuigt. Bij het bereiken van Pushkar, check-in naar het hotel en wat rusten.
Later, vertrek voor een bezienswaardigheden rond de plaats. Bezoek beroemde bezienswaardigheden van de plaats, waaronder Aptaeshwar Temple, Raghunath Mandir, Pushkar Lake, Brahma Temple en Old Rangji Temple. Ga terug naar het hotel voor het diner en geniet van een comfortabel nachtverblijf.

Dag 10: Pushkar - Delhi
Vandaag vertrekt u Pushkar en vertrekt dan naar Delhi. Bij aankomst in Delhi, ga uit bij station / luchthaven / busstandaard en ga verder met uw verdere reis. De tour eindigt hier.