Gujarat Reizen

Duur: 06 Dagen / 05 Nachten
Bestemming Overdekt: Ahmedabad - Rajkot - Somnath - Dwarka - Dwarka - Jamnagar

Dag 01: Ahmedabad
Bij aankomst op de luchthaven van Ahmedabad, ontmoet onze vertegenwoordiger die u overbrengt naar uw reeds geboekt hotel. In de middag vertrekt u van het hotel om de belangrijkste attracties van Gujarat te verkennen, waaronder het Calico Museum, Akshardham Temple, Gandhi Ashram en Adalaj Stepwell in Gandhinagar. Later terug naar het hotel voor een overnachting.

Dag 02: Ahmedabad - Rajkot (220 km / 5 uur rijden)
In de ochtend na het ontbijt nemen we een wegreis naar Rajkot. Onderweg zullen we stoppen bij de tempel van Virpur voor aanbidding. Bij aankomst in Rajkot 's avonds, check in het hotel voor een ontspannen overnachting.

Dag 03: Rajkot - Somnath (189 km / 5 uur rijden)
Na het ontbijt 's ochtends rijden we van Rajkot naar Somnath. Bij aankomst, check in bij het hotel. 'S Avonds bezoeken we de tempel Somnath. Geniet van een overnachting in het hotel in Somnath.

Dag 04: Somnath - Dwarka (230 km / 5 uur rijden)
In de ochtend na het ontbijt slaan we de weg naar Dwarka. En-route, we stoppen in Porbandar en verkennen de omliggende attracties. Bij aankomst in Dwarka 's avonds, check in het hotel en geniet van een overnachting.

Dag 05: Dwarka
De dag is geboekt voor de sightseeing tour van Dwarka. We gaan de ochtend na het ontbijt vertrekken om Dwarka en de omliggende gebieden te verkennen. Later terug naar het hotel voor een overnachting.

Dag 06: Dwarka - Jamnagar luchthaven
Vandaag vervoeren wij u naar de luchthaven Jamnagar om de vlucht voor de bestemming door te geven.