Kerala Reizen

Duur: 10 dagen / 09 nachten
Bestemming Overdekt: Cochin - Munnar - Thekkady - Kumarakom - Alleppey - Kovalam - Trivandrum

Dag 01: Aankomst Cochin
Bij aankomst op Cochin Airport ontmoet u onze vertegenwoordiger en overstappen naar het hotel. In de namiddag is de city tour van Cochin naar het Nederlands Paleis (gebouwd door de Portugese), Jew Town, de 1568 Joodse Synagoge, kruidenmarkt, waar de lucht gevuld is met de scherpe geur van specerijen, St. Francis Church en Chinese visnet. De avond is een show van Kerala's meest populaire klassieke dans. Overnachting in het hotel.

Dag 02: Cochin - Munnar
Na het ontbijt rijden naar Munnar (4½ uur), het prachtige heuvelstation van Kerala. Transfer naar hotel bij aankomst. Breng de overige dag op vakantie en geniet van pittoreske landschappen. Bezoek de aromatische theeplantages of geniet van spannende sportactiviteiten zoals paragliding. Avond transfer naar hotel. Overnachting in het hotel.

Dag 03: Munnar
Na het ontbijt, bezienswaardigheden in en rond Munnar. Geniet van panoramisch uitzicht op Anamudi, de hoogste piek van Zuid-India op 2695 m, is zichtbaar vanuit Munnar. Bezoek de Christ Church en ga verder met wildlife watching in het Erasmus National Park (16 km).

Dag 04: Munnar - Thekkady / Periyar
Na het ontbijt vertrekken Periyar in de ochtend (4 uur) en overstappen naar het hotel bij aankomst. U kunt kiezen voor een prettige boottocht langs het Periyar-meer in de avond. Geniet van het kijken naar gevarieerde vogels en dieren zoals tijgers, olifanten, wilde zwijnen, herten, enz. In het Periyar / Thekkady National Park. U kunt ook een paar tribal dorpen rond Periyar bezoeken en getuige zijn van fascinerende activiteiten van stammen die honing verzamelen uit gevaarlijke heuvels. Avond transfer naar hotel. Overnachting in het hotel.

Dag 05: Thekkady - Kumarakom
Na het ontbijt vertrekken naar Kumarakom (3½ uur) op dag 5 van de Kerala Tour Routebeschrijving. Bij aankomst check-in bij het resort. Breng de rest van de dag vrij aan de schilderachtige backwaters die een van de belangrijkste attracties van Kerala vormen. Overnachting in het hotel.

Dag 06: Kumarakom - Alleppey
Geniet van de magie van backwater door een Houseboat (Kettuvallam) cruise over de backwaters te gaan. Breng de komende 22 uur in uw drijvende villa. Geniet van de backwaters van Kerala door een nauwe kijk op het dorpsleven te krijgen; Een unieke en onvergetelijke ervaring. Geniet van de zonsondergang en overnacht op de woonboot. Ontbijt, lunch en diner inbegrepen.

Dag 07: Alleppey - Kovalam
Ga af van de woonboot bij Alleppey en overstappen naar Kovalam. Inchecken bij hotel bij het strand bij aankomst. Dag vrij om te ontspannen op het strand. Geniet van het spelen met de gouden zand of zwem in het ondiep water. Een rustgevend zonnebad is een perfecte optie om te ontspannen. De meer avontuurlijke mensen kunnen genieten van spannende stranden. Een Ayurvedische massage kan ook worden gebruikt (optioneel). Avond transfer naar hotel. Overnachting in het hotel. Kovalam Beach

Dag 08: Kovalam
Na het ontbijt, de hele dag gratis om de stranden te verkennen. Overnachting in het hotel.

Dag 09: Kovalam - Trivandrum - Kovalam
Na het ontbijt rijden naar Trivandrum, arriveer Trivandrum city tour van Trivandrum. De belangrijkste attractie is Padmanabhaswamy Temple, een van de 108 bedevaartplaatsen voor de Vaishnavites. De prachtige gravures op zijn 400 pijlers zijn opmerkelijk. Avond transfer naar hotel. Middag vrij om te ontspannen op de stranden. Overnachting in het hotel.

Dag 10: Kovalam Vertrek
Na het ontbijt overstappen naar de luchthaven om de vlucht voor de bestemming te verbinden.