Autoverhuur in Jaisalmer

Toeristische interesses Plaatsen: Jaisalmer Fort. Regeringsmuseum, Nathmal Ji Ki Haveli, Patwon Ji Ki Haveli, Salim Singh ki Haveli, Nathmal ki Haveli, Desert Culture Center (Poppetentoonstelling), Lodurva & Amar Sagar Jain Tempels, Sam / Khuhri Zandduinen (Desrt Village).

India Auto Tours bieden betaalbare, budget en luxe autoverhuur diensten in Jaisalmer. Wij zijn een van de populairste autoverhuurdiensten in Jaisalmer met een vloot prachtige auto's die geschikt zijn voor alle doeleinden en zakken. Wij zijn gespecialiseerd in autoverhuurdiensten en voeren ook bijbehorende diensten aan zoals autoverhuur, hotelboeking en reispakketten. We hebben een ervaren mannekracht en een vloot goed onderhouden auto's om over onze reisactiviteiten te gaan. Jaisalmer Car Rental biedt zeer ervaren en professionele chauffeurs die meestal meertalig zijn om het kosmopolitische assortiment klanten te helpen die we hebben.

Ons assortiment van auto's omvat TATA Indica, TATA Indigo, MAHINDRA Verito, SWIFT Dezire, Toyota Toyota, Chevrolet Tavera, Mahindra Xylo, Toyota Innova, TEMPO TRAVELER - 1 + 9 zitplaatsen en TATA, Leyland, SML, VOLVO Coahes en vele meer. Wij handhaven een zeer klantgerichte aanpak en daarom zijn onze reisdiensten beschikbaar tegen de meest concurrerende tarieven. Het idee van topkwaliteitsdiensten tegen economische tarieven maakt ons erg populair bij onze klanten. Onze populariteit kan grotendeels worden toegekend aan het feit dat we geleid worden door een team jonge ondernemers die in deze zaken kwalitatieve ervaring hebben gehad. Deze extreem hardwerkende en inspirerende ondernemers hebben de basis gelegd voor een succesvolle reisoplossing.
Rajasthan Car Tours - Jaisalmer Car Rental nodigt u uit om de Sun City op onze wielen te proeven.

Jaisalmer Geschiedenis
Jaisalmer is genoemd naar zijn oprichter Maharawal Jaisal Singh, een Rajput koning in 1156 AD. "Jaisalmer" betekent "het Heuvel Fort van Jaisal". Jaisalmer wordt soms de "Gouden Stad van India" genoemd, omdat het gele zand en het gele zandsteen dat in elke architectuur van de stad wordt gebruikt, een geelachtige gouden kleur geeft aan de stad en omgeving.

De meerderheid van de inwoners van Jaisalmer zijn Bhati Rajputs, genoemd naar Bhati, die bekend was als een strijder. Dit gebied was onderdeel van het imperium van Gurjar - Pratihara en tot de 11de eeuw werd geregeerd door een krachtige Bargujar King. Deoraj, een beroemde prins van de Bhati-familie, wordt gewaardeerd als de echte stichter van de Jaisalmer-dynastie, en met hem is de titel van rawal begonnen. In 1156 Rawal Jaisal, de zesde opeenvolging van Deoraj, richtte het fort en de stad Jaisalmer op en maakte het zijn hoofdstad toen hij van zijn vroegere hoofdstad in Lodhruva (die ongeveer 15 km ten noordwesten van Jaisalmer ligt) verhuisde. In 1293 verwoestte de Bhatti de keizer Ala-ud-din Khilji, dat zijn leger het fort en de stad Jaisalmer opvangde en ontslagen, zodat het voor een tijdje nogal verlaten was. Sommige Bhatti's migreren naar Talwandi, nu Nankana Sahib in Distt. Nankana Sahib (Punjab, Pakistan) en anderen vestigden zich in Larkana (in Sind, Pakistan) onder de naam Bhutto. In Nankana Sahib kan de Bhatti Clan worden gescoord van de lijn van Rai Bhoe en Rai Bular Bhatti. Daarna is er niets te regenen tot de tijd van Rawal Sahal Singh, waarvan de regering een tijdperk in de geschiedenis van Bhatti markeert, doordat hij de suprematie van de Mughal keizer Shah Jahan erkende. De prinses van de Jaisalmer waren nu op hun hoogte, maar vanaf die tijd tot de toetreding van Rawal Mulraj in 1762 vielen de fortuinen van de staat snel af, en de meeste van de afgelegen provincies waren verloren. In 1818 trad Mulraj in politieke betrekkingen met de Britten. Maharawal Salivahan, geboren in 1887, slaagde in 1891 tot de hoofdstad.

De Maharajas van Jaisalmer traceren hun afstamming terug naar Jaitsimha, een heerser van de Bhatti Rajput-clan. De grote tegenstanders van de Bhati Rajputs waren de krachtige Rathor clans van Jodhpur en Bikaner. Ze wilden vechten voor het bezit van forten, watergaten of vee vechten. Jaisalmer was strategisch gepositioneerd en was een stoppunt langs een traditionele handelsroute door de kameelwagens van Indiase en Aziatische handelaren. De route verbond India naar Centraal-Azië, Egypte, Arabië, Perzië, Afrika en het Westen.