Autoverhuur in Jaipur

Toeristische interesses Plaatsen: Stadspaleis, Laxmi Narayan Mandir (Birla Tempel), Hawa Mahal (Paleis van Winden), Jal Mahal Paleis, Jantar Mantar (Observatorium), Jaigarh Fort, Nahargarh Fort, Amber Fort Paleis, Albert Hall Museum Museum), Vidhyadhar Garden, Kanak Brindavan (Kanakvallei), Ram Bagh Palace, Govind Deoiji Mandir, etc.

India Car Tours bieden betaalbare, budget en luxe autoverhuur in Jaipur. Wij zijn een van de populairste autoverhuurdiensten in Jaipur met een vloot prachtige auto's die geschikt zijn voor alle doeleinden en zakken. Wij zijn gespecialiseerd in autoverhuurdiensten en voeren ook bijbehorende diensten aan zoals autoverhuur, hotelboeking en reispakketten. We hebben een ervaren mannekracht en een vloot goed onderhouden auto's om over onze reisactiviteiten te gaan. Jaipur Car Rental biedt zeer ervaren en professionele chauffeurs die meestal meertalig zijn om het kosmopolitische assortiment klanten te helpen die we hebben.

Ons assortiment van auto's omvat TATA Indica, TATA Indigo, MAHINDRA Verito, SWIFT Dezire, Toyota Toyota, Chevrolet Tavera, Mahindra Xylo, Toyota Innova, TEMPO TRAVELER - 1 + 9 zitplaatsen en TATA, Leyland, SML, VOLVO Coahes en vele meer. Wij handhaven een zeer klantgerichte aanpak en daarom zijn onze reisdiensten beschikbaar tegen de meest concurrerende tarieven. Het idee van topkwaliteitsdiensten tegen economische tarieven maakt ons erg populair bij onze klanten. Onze populariteit kan grotendeels worden toegekend aan het feit dat we geleid worden door een team jonge ondernemers die in deze zaken kwalitatieve ervaring hebben gehad. Deze extreem hardwerkende en inspirerende ondernemers hebben de basis gelegd voor een succesvolle reisoplossing.
Rajasthan Car Tours - Jaipur Autoverhuur nodigt u uit om de Sun City op onze wielen te proeven.

Jaipur Geschiedenis
Jaipur, ook bekend als de 'Pink City', is de hoofdstad en grootste stad van de Indiase staat Rajasthan. Het werd op 18 november 1727 opgericht door Maharaja Sawai Jai Singh II, de heerser van Amber, na wie de stad is genoemd. De unieke basis van de naam van de stad is van Sanskriet, wat betekent dat Jay overwinning is en Pur is stad.

Jaipur is een van de mooiste steden van India, gelegen in de semi-woestijnlanden van Rajasthan. De stad die ooit de hoofdstad van de royalty was, is nu de hoofdstad van Rajasthan. De eigen structuur van Jaipur lijkt op de smaak van de Rajputs en de Royal families. Op dit moment is Jaipur een belangrijk zakencentrum met alle benodigdheden van een metropolitaanse stad.

Het grote winkelgebied in Jaipur ligt midden in de Jaipur gebieden zoals Johari Bazar, Chaura Rasta, Kishanpole Bazar, ook bekend als Char Diwari gebied, sommige van de beroemde gebieden in Jaipur zijn onder andere Mansarovar, de grootste woonkolonie in Azië, Sanganer, beroemd om Handgemaakte papierindustrie en Sanganeri handblokdruk. In 1876 werd Jaipur in terracotta roze gekleurd om de Prins van Wales te verwelkomen, en dus werd de naam "Pink City" verbonden met de stad.