Autoverhuur in Jodhpur

Toeristische interesses Plaatsen: Meherangarh Fort, Chamunda Mata (Fort) Tempel, Umaid Bhawan Paleis en Museum, Jaswant Thada, Mandore Gardens, Klokkentoren en Markten en dichtbij Kailana Lake, Luni Fort (Chanwa), Osian Tempels.

India Auto Tours bieden betaalbare, budget en luxe autoverhuur diensten in Jodhpur. Wij zijn een van de meest populaire autoverhuurdiensten in Jodhpur met een vloot prachtige auto's die geschikt zijn voor alle doeleinden en zakken. Wij zijn gespecialiseerd in autoverhuurdiensten en voeren ook bijbehorende diensten aan zoals autoverhuur, hotelboeking en reispakketten. We hebben een ervaren mannekracht en een vloot goed onderhouden auto's om over onze reisactiviteiten te gaan. Jodhpur Car Rental biedt zeer ervaren en professionele chauffeurs die meestal meertalig zijn om het kosmopolitische assortiment klanten te helpen die we hebben.

Ons assortiment van auto's omvat TATA Indica, TATA Indigo, MAHINDRA Verito, SWIFT Dezire, Toyota Toyota, Chevrolet Tavera, Mahindra Xylo, Toyota Innova, TEMPO TRAVELER - 1 + 9 zitplaatsen en TATA, Leyland, SML, VOLVO Coahes en vele meer. Wij handhaven een zeer klantgerichte aanpak en daarom zijn onze reisdiensten beschikbaar tegen de meest concurrerende tarieven. Het idee van topkwaliteitsdiensten tegen economische tarieven maakt ons erg populair bij onze klanten. Onze populariteit kan grotendeels worden toegekend aan het feit dat we geleid worden door een team jonge ondernemers die in deze zaken kwalitatieve ervaring hebben gehad. Deze extreem hardwerkende en inspirerende ondernemers hebben de basis gelegd voor een succesvolle reisoplossing.
Rajasthan Car Tours - Jodhpur Car Rental nodigt u uit om de Sun City op onze wielen te proeven.

Jodhpur Geschiedenis
Jodhpur is opgericht in 1459 door Rao Jodha, een hoofd van Rajput van de Rathore-clan. Jodha slaagde erin om het omringende grondgebied te overwinnen en aldus een staat op te richten die bekend staat als Marwar. Zoals Jodha begroette van de nabijgelegen stad Mandore, diende deze dienst aanvankelijk als hoofdstad van deze staat; Jodhpur nam evenwel die rol, zelfs tijdens de levensduur van Jodha, over.

Jodhpur is de tweede grootste stad in de Indiase staat van Rajasthan. Het is gelegen 335 kilometer (208 mi) ten westen van de hoofdstad, Jodhpur en 200 kilometer (124 mi) van de stad Ajmer. Het was vroeger de zetel van een prinselijke staat met dezelfde naam, de hoofdstad van het koninkrijk, bekend als Marwar. Jodhpur is een populaire toeristische bestemming met vele paleizen, forten en tempels, gelegen in het scherpe landschap van de Thar Desert.

De stad staat bekend als de "Sun City" voor het heldere, zonnige weer dat het hele jaar door geniet. Het wordt ook aangeduid als de "Blue City" door de blauwe geschilderde huizen rond het Mehrangarh Fort. De oude stad cirkelt het fort en wordt begrensd door een muur met meerdere poorten. De stad heeft echter de afgelopen decennia sterk buiten de muur uitgebreid. Jodhpur ligt in de buurt van het geografische centrum van de staat Rajasthan, waardoor het een handige uitvalsbasis vormt voor reizen in een regio die veel toeristen bezoekt. Jodhpur is onlangs in het nieuws geweest omdat hij een van de toonaangevende locaties voor de shoot van The Dark Knight Rises was. De bemanning samen met Christopher Nolan en Christian Bale brachten maanden door in Mehrangarh Fort, Jodhpur.