Premium Autoverhuur India

Toyota Camry

Toyota Kirloskar Motor heeft vandaag de veelverwachte Camry Hybrid op de Indiase markt gelanceerd op Rs. 29.75 lakh (ex-showroom, Delhi). Door de kracht van een 2,5-liter Beltless benzinemotor met een elektrische motor af te leiden, geeft de Camry Hybrid een indrukwekkende 201bhp. De auto geeft ook een uitstekende 19,16kmpl kilometers, die wordt gezegd dat het.

Lees verder
TOYOTA COROLLA

De herroeping is voor alle Corolla Altis dieselmodellen ontwikkeld tussen 3 augustus 2012 en 14 februari 2013. Volgens het bedrijf heeft de Altis, die tussen de voornoemde data is vervaardigd, een potentiële aberratie aan de linker- of rechterzijde van de aandrijfas. Zo heeft het bedrijf besloten om de aandrijfassen proactief te inspecteren en te repareren / vervangen.

Lees verder
MERCEDES BENZ C CLASS

Mercedes Benz India heeft de Sports Editions van Mercedes Benz C-klasse uitgerold voor een prijskaartje van Rs.29.9 lakh (ex-showroom New Delhi). De sportuitgave van C-klasse 220 CDI wordt geleverd met AMG-buitenste styling en sportieve eigenschappen die zijn geassocieerd met het merk. Mercedes Benz C Class Sports Edition beschikt over verfijnde styling.

Lees verder