Economy Autoverhuur India

TATA INDIGO

Indigo eCS facelift, die binnen en buiten een aantal styling updates heeft ontvangen. Bovendien heeft het ook de nieuwe F-Shift versnellingsbak ontvangen, en deze keer is de auto ook in de CNG-versie. De vernieuwde Indigo eCS heeft nu koplampen gerookt.

Lees verder
Mahindra Verito

Mahindra & Mahindra heeft veel SUV's in zijn Rajasthan portfolio. En samen met die high-end SUV's, biedt het ook een 'Poor Man's Sedan', de Mahindra Verito-sedan. Mahindra Verito sedan is verkrijgbaar in zowel diesel als benzine varianten.

Lees verder
Maruti Swift Dzire

Maruti Suzuki Swift Dzire is aanwezig in zowel benzine als diesel varianten om tegemoet te komen aan de behoeften van alle consumenten. De Maruti Swift Dzire VDI is de mid-range diesel variant in de line-up. Dit model is redelijk geprijsd en is geladen met verbeterd.

Lees verder
Toyota Etios

Het is een kleine auto voor kleine budget klanten. Hoewel het klein is, heeft het geweldige mogelijkheden om u te bieden. Kijkend naar de exterieurs heeft het een aantrekkelijk grill dat u een luxe gevoel geeft. De wielen van de auto zijn van metaallegeringen.

Lees verder