Autoverhuur in Mandawa

Toeristische interesses Plaatsen: Dundlod, Fatehpur, Jhunjhunu, Alsisar, Ramgarh India Car Tours bieden betaalbare, budget en luxe autoverhuur diensten in Mandawa. Wij zijn een van de populairste autoverhuurdiensten in Mandawa met een vloot prachtige auto's die geschikt zijn voor alle doeleinden en zakken. Wij zijn gespecialiseerd in autoverhuurdiensten en voeren ook bijbehorende diensten aan zoals autoverhuur, hotelboeking en reispakketten. We hebben een ervaren mannekracht en een vloot goed onderhouden auto's om over onze reisactiviteiten te gaan. Mandawa Car Rental biedt zeer ervaren en professionele chauffeurs die meestal meertalig zijn om het kosmopolitische assortiment klanten te helpen die we hebben.

Ons assortiment van auto's omvat TATA Indica, TATA Indigo, MAHINDRA Verito, SWIFT Dezire, Toyota Toyota, Chevrolet Tavera, Mahindra Xylo, Toyota Innova, TEMPO TRAVELER - 1 + 9 zitplaatsen en TATA, Leyland, SML, VOLVO Coahes en vele meer. Wij handhaven een zeer klantgerichte aanpak en daarom zijn onze reisdiensten beschikbaar tegen de meest concurrerende tarieven. Het idee van topkwaliteitsdiensten tegen economische tarieven maakt ons erg populair bij onze klanten. Onze populariteit kan grotendeels worden toegekend aan het feit dat we geleid worden door een team jonge ondernemers die in deze zaken kwalitatieve ervaring hebben gehad. Deze extreem hardwerkende en inspirerende ondernemers hebben de basis gelegd voor een succesvolle reisoplossing.
Rajasthan Car Tours - Mandawa Car Rental nodigt u uit om de Sun City op onze wielen te proeven.

Mandawa Geschiedenis
De stad Mandawa werd in het midden van de 18e eeuw een Thikana gemaakt door de Bhojraj Ji clan van Shekhawat Rajputs. Over de oorsprong van deze stad zijn er eerder verwijzingen naar Madhu Jat geweest als oprichter van het dorp Mandawa. Hij heeft eerst een dhani (gehucht) opgericht en hier een put gegraven, die op Savan Badi 5 Samvat 1797 (1740 AD) werd afgerond (bron - Shekhawati Bodh, Mandawa Special Issue, juli 2005). Aanvankelijk was deze plek bekend als 'Mandu ki dhani', 'Mandu ka bas' of 'Manduwas' die veranderd werden naar Manduwa, Mandwa en uiteindelijk 'Mandawa'.

Een afgelegen feodaal prinsdom in het centrum van de Shekhawati-regio was Mandawa een handelspost voor de oude caravanroutes die hier uit China en het Midden-Oosten stopten. Thakur Nawal Singh de Rajput heerser van Nawalgarh en Mandawa, bouwde in 1755 een fort om deze buitenpost te beschermen. De gemeente die om het fort groeide, trok snel een grote gemeenschap van handelaren, die hier gevestigd waren.